Nedávno jsem si uklízela počítač a našla fotky, na které jsem již málem zapomněla. Hned mě napadlo, že by bylo fajn, kdybych se o ně s vámi podělila a napsala článek na svůj blog, jak to vlastně celé začalo…

V úterý, 4. prosince 2018 jsem v předvánočním čase křtila svou první knihu (po které se jmenuje i můj blog), vydanou v nakladatelství Argo. Ráno jsem byla pozvaná na krátký rozhovor do televizního pořadu Sama doma vysílaného na ČT1. V rámci představení knihy jsem pozvala posluchače na autogramiádu do knihkupectví Kosmas, které je spjato s vydavatelstvím Argo na Strossmayerově náměstí. Mile mne překvapilo, že dorazila řada mých kamarádů, ale i mnoho zvědavých lidí včetně známých osobností.

Na večerní slavností křest jsem pozvala své kamarády, kolegy a samozřejmě také rodinu, která mi byla v době tvorby knihy oporou. Knihu se mnou pokřtil můj dlouholetý kamarád, astrolog Antonín Baudyš a popřál mé knize mnoho spokojených čtenářů… Měla jsem velkou radost, že slavnostního aktu se zúčastnil i majitel Arga pan Jiří Michek a také známý průkopník alternativní medicíny, pan Milan Calábek. Křest proběhl symbolicky s pár kapkami šampaňského a pokřtěný originál mám pečlivě schovaný mezi dalšími mými poklady.

Slavnostní večer proběhl v prostorách Novoměstské radnice. Z hojné účasti jsem měla velkou radost, byl to pro mě opravdu velký den, i na těch fotkách vidím, jak jsem prožívala velké štěstí z toho, že je kniha na světě. Kniha završila několikaleté náročné období, kdy jsem stavěla dům, narodila se mi nejmladší dcera, došlo k náročným změnám ve firmě Joalis a bylo třeba udělat mnoho změn. Během života jsem si málokdy udělala čas na oslavy, tak jsem se to při křtu snažila napravit. Promítla jsem i krátkou sérii fotek z mé cesty naplněného dětského snu stát se spisovatelkou, protože knihy miluji od dětství….

Množství hostů, které si v předvánočním čase udělalo čas mě až dojímalo. Přijímala jsem gratulace, květiny i dárečky. Dostala jsem vzácné dary včetně 70 let staré lahve slivovice od lékaře, který informační medicíně fandí. Vše mi udělalo velikou radost a domů jsem odcházela naplněná pocitem, že vše, co dělám, informační medicína i nabízení alternativních způsobů léčení dává smysl a že jsem moc ráda, že toho mohu být součástí.

Když si na ten den vzpomenu, nemohu se ubránit pocitům štěstí a motýlků v břiše, které mě po celý den provázelo…

A tady slíbené fotky, ze kterých je tato energie cítit. 

Galerie

Poradna